Ofcourse - De ondernemende accountant

 

topheadertekst

headerwatdoenwij

 

 

 

 

 

 

Ondernemen

Ondernemen, er komt een hoop bij kijken. Of je nu een bedrijf start, een groei doormaakt of gaat overdragen, in elke fase loop je tegen andere zaken aan. En niet alleen in elke fase, eigenlijk elke dag. Daarom is het belangrijk een goed overzicht te houden en af en toe te sparren met je financieel adviseur of ondernemerscoach. Wij helpen je met het creëren van waarde. En dit is meer dan geld alleen. Het is het vinden van de balans tussen je werk- en privéleven.
Je administratie is het fundament van je onderneming. Wanneer jouw administratie klopt, haal je meer uit je bedrijf. Je voldoet aan de wettelijke eisen, kunt je besluiten baseren op duidelijke cijfers én je komt niet voor onvoorziene verrassingen te staan.

Waar sta jij in je ondernemerschap?

Een belangrijke vraag met een nog belangrijker antwoord of misschien wel antwoorden. Bij elke fase horen verschillende vragen, zoals:

  • Hoe kom ik aan klanten?
  • Ik heb een financieel conflict, hoe ga ik hier mee om?
  • Ik wil mijn bedrijf overdragen, hoe doe ik dat?
  • Hoe stel ik mijn pensioen veilig?

Advies van start tot overname

Voor elke fase van je bedrijf, schakel je Of Course in. Onze adviseurs ondersteunen ondernemers in het MKB bedrijf van start tot overname. Dus: wil je alles uitbesteden of (gedeeltelijk) zelf je boekhouding voeren? Heb je alleen een klankbord nodig? Wat je ook nodig hebt, wij helpen, begeleiden en ondersteunen je in je onderneming want bij Of Course staat de ondernemer centraal. Jij dus!

 

Ondernemen leer je met vallen en opstaan en door één keer meer opstaan.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Share
Google