Ofcourse - De ondernemende accountant

 

topheadertekst

headerwatdoenwij

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsgroei

Als je wilt groeien met je bedrijf, dan moet je tijd en geld vrij maken om deze groei mogelijk te maken. Het is belangrijk dat je je bewust bent van je veranderende rol en de gevolgen hiervan. Er wordt meer beroep gedaan op je managementvaardigheden, delegeren, plannen en organiseren van het bedrijf en dit kan ten koste gaan van jouw directe betrokkenheid bij het eindproduct. Voordeel van groei, is naast omzetgroei, ook de continuïteit en de beschikking over meer capaciteit om meer klanten te bedienen. Dit kan door personeel aan te nemen, maar ook door samen te werken met andere bedrijven.

Bedrijfsgroei Of CourseStrategiebepaling

Het is belangrijk om een groeistrategie op te zetten om te voorkomen dat je in een vangnet komt van je eigen groei. Dit houdt in dat je zo hard groeit, dat je moet blijven groeien en investeren om de benodigde omzet te behalen. Je holt dan achter jezelf aan. Dit kun je voorkomen door een strategisch plan op te stellen en sterk te sturen op de cijfers.

OndernemerWijzer

Of Course biedt administration, controlling en coaching in één pakket, OndernemerWijzer. Het helpt en leert je blijvend vooraf vooruit te kijken door regelmatig de bedrijfscijfers door te rekenen naar de toekomst toe en - belangrijker - met hulp van een coach te vertalen naar concrete acties voor de toekomst. Praktisch onderdeel van OndernemerWijzer is een dashboard, waarmee je dagelijks een helder overzicht hebt van de stand van zaken. Zo houden we samen goed in de gaten aan welke knoppen je moet draaien. We gaan regelmatig met elkaar in gesprek over je ondernemerschap, je bedrijf en wat er nodig is voor verdere groei.

Personeel

Aannemen van je eerste personeelslid is best een stap. Het is niet alleen belangrijk na te denken over de benodigde kwaliteiten om de werkzaamheden uit te voeren, maar ook om te bepalen wie bij jou en je bedrijf past. Stel jezelf eerst een paar vragen. Wat ontbreekt er bij jou? Wie kan jou versterken? En uiteindelijk welke kennis en ervaring moet iemand meebrengen? Of Course kan voor jou alles regelen rondom de administratie van je personeel. We regelen je salarisadministratie en je loonaangifte, zodat jij zorgeloos kan ondernemen.Control your Business. Create your Future

 

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Share
Google