Ofcourse - De ondernemende accountant

 

topheadertekst

headerofcoursel

 

 

 

 

 

 

Of Course, jouw ondernemende belastingadviseur

Of Course is een informeel belastingadvieskantoor, gevestigd in het Ondernemershuis in Houten. Wij zijn meer dan specialist en adviseur in financiën alleen. Wij willen jou als ondernemer graag op een andere manier laten kijken naar je bedrijf. Administratie en cijfers zijn een belangrijk instrument om je bedrijf te sturen. Wij zijn van mening dat de uitkomst van jouw cijfers onderdeel zijn van jouw gedrag. Daarom kijken wij altijd naar de tent en de vent. Het zijn twee resonerende vaten. We kunnen je hierbij coachen, adviseren en proactief ondersteunen in het behalen van jouw gewenste resultaten.

Zijn jouw cijfers niet wat je ervan verwacht? Ben je ZZP'er en kom je niet in contact met (goede) relaties? Durf jij eerlijk naar jezelf én je onderneming te kijken? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze werkwijze

Wij luisteren actief naar hoe jij in je onderneming staat. We leren je om eerlijk naar jezelf én je onderneming te kijken. Je focus te verleggen. Als je door je angsten heen durft te gaan opent dit nieuwe deuren. Wij vinden het belangrijk om adequaat te kunnen inspelen op de ontwikkelingen die zich zowel binnen als buiten jouw onderneming voordoen. Om deze reden vinden wij regelmatig persoonlijk contact zeer belangrijk en volgen onze medewerkers regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de recente (fiscale) ontwikkelingen. We beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van ondernemen, administraties en belastingadvies. Verder zijn wij, om onze kwaliteit te waarborgen, aangesloten bij het Register voor belastingadviseurs (RB). 

Onze klanten

De ondernemers die bij ons in het ondernemershuis komen bestaat uit een zeer gemêleerd publiek. Van kleine eenmanszaak, ZZP'er tot een ondernemer met 100 man aan personeel.

Voor iedere ondernemer kunnen wij een passend traject aanbieden. Wil jij alleen advies over je cijfers? Ook prima. Dan gaan we alleen twee keer per jaar met elkaar om de tafel, bekijken we je cijfers kritisch en ga je de deur weer uit. Zodoende kun jij je ook je administratieve en fiscale zaken met een gerust hart aan de professionals van Of Course overlaten.

Kortom: Of Course kijkt bij iedere klant wat hij nodig heeft. Het gaat namelijk niet alleen om de onderneming maar meer om de mens áchter de onderneming.

Contact met Of CourseShare
Google