Ofcourse - De ondernemende accountant

 

topheadertekst

headerwatdoenwij

 

 

 

 

 

 

Wat doen wij

Of Course is jouw ondernemende belastingadviseur in Houten. Wij helpen je met het creëren van waarde. En dit is meer dan geld alleen. Het is het vinden van de balans tussen je werk- en privéleven. Je administratie is het fundament van je onderneming. Wanneer jouw administratie klopt, haal je meer uit je bedrijf. Je voldoet aan de wettelijke eisen, je kunt besluiten baseren op duidelijke cijfers én je komt niet voor onvoorziene verrassingen te staan. Wij kunnen jouw complete boekhouding verzorgen. Van het invoeren van de bonnen en facturen tot het doen van je belastingaangifte en het samenstellen van je financiële jaarverslag. Wij doen dit punctueel, accuraat en snel.

Wij zijn meer dan specialist en adviseur in financiën alleen. Waar normaal een accountant stopt, gaan wij verder. Wij willen jou als ondernemer graag op een andere manier laten kijken naar je bedrijf. Administratie en cijfers zijn een belangrijk instrument om je bedrijf te sturen. Wij zijn van mening dat de uitkomst van jouw cijfers onderdeel zijn van jouw gedrag. Daarom kijken wij altijd naar de tent en de vent. Het zijn twee resonerende vaten. We kunnen je hierbij coachen, adviseren en proactief ondersteunen in het behalen van jouw gewenste resultaten, in elke fase van je bedrijf.

 

Snel, doelmatig en efficiënt.

pie-chartOf Course voor alle fases van het ondernemerschap

Voor elke fase van je bedrijf, schakel je Of Course in. Onze adviseurs ondersteunen ondernemers in het MKB bedrijf van start tot overname. En niet alleen op financieel gebied. We willen graag met jou in gesprek over jouw ondernemerschap. Wat wil je bereiken? Waar sta je? Wat kan er beter? Ben je startend ondernemer? Dan helpen we jou met een ontwikkelen van een visie op jouw ondernemerschap. En natuurlijk zetten we voor je je administratie op. Ben je al langer ondernemer? Dan wil je misschien groeien met je bedrijf of het gevoel van betere controle op je bedrijf en het leiden vanuit een sterke visie en aanpak. Wij bieden een unieke combinatie van accounting, controlling en coaching. We noemen dit pakket OndernemerWijzer. Het helpt en leert je blijvend vooraf vooruit te kijken door regelmatig de bedrijfscijfers door te rekenen naar de toekomst toe en belangrijker met behulp van een coach te vertalen naar concrete acties. Ben je toe aan overdracht of overname? Ook dan kunnen wij je in dit proces begeleiden.

Stap binnen in ons levendige Ondernemershuis, je zult merken en voelen dat wij op alle vlakken vooruitstrevend zijn.

 

Control your business, create your future.

Onze aanpak: uitzicht door inzicht

Inzicht en uitzicht met OndernemerWijzerVergroten van jouw succes

De aanpak van Of Course is gericht op vergroten van het succes van jou en jouw bedrijf. We zorgen voor een groter bewustzijn van het bouwen van een goed financieel fundament. We leren jou als ondernemer op een andere manier te kijken naar je eigen onderneming.

Controle over je bedrijf

Administratie en cijfers worden ingezet als een bruikbaar instrument om je onderneming beter te kunnen besturen. Als ondernemer zie je in begrijpelijke taal hoe je er financieel voor staat nu en in de nabije toekomst. Dit is belangrijk omdat je daardoor beter in staat wordt gesteld om actie te ondernemen, in welke richting dan ook.

Vent en de tent

We gaan daarnaast aan de slag met jou als ondernemer, wat wil jij bereiken? En wat is daar voor nodig? Gedrag van je bedrijf en van jou als ondernemer zijn als twee communicerende vaten. Daarom is het belangrijk inzicht te hebben in jezelf, aan welke knoppen je moet draaien en in welke situatie. Het zorgt ervoor dat je proactiever en rustiger onderneemt en makkelijk kunt anticiperen op situaties die zich voordoen. Onze ondernemerscoaches faciliteren en stimuleren bovenstaande proces. Je coach stelt vragen, creëert nieuwe perspectieven, confronteert, daagt uit, zorgt voor focus, vergroot de mogelijkheden, signaleert de kracht en inspireert! Met de ondernemerscoaches van Of Course leer je de kunst van het vertalen van die bedrijfscijfers tot nieuw en ander gedrag waarmee je jouw succes creëert.

 

Jij als ondernemer, staat bij ons centraal

Dus: wil je alles uitbesteden of (gedeeltelijk) zelf je boekhouding voeren? Heb je alleen een klankbord of advies nodig? Wat je ook nodig hebt, wij helpen, begeleiden en ondersteunen je in je onderneming want bij Of Course staat de ondernemer centraal. Jij dus!

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Share
Google