Ofcourse - De ondernemende accountant

 

topheadertekst

headeradministratie

 

 

 

 

 

 

Administraties

Jouw onderneming brengt een hele financiële rompslomp met zich mee. Hiervoor ben je bij Of Course aan het juiste adres. Wij verzorgen je financiële administratie, (maandelijkse) salarisadministratie, jaarwerk, aangifte loonbelasting en omzetbelasting. We onderhouden uiteraard ook het contact met de uitvoeringsinstellingen en pensioenfondsen.

Kies je voor Of Course, dan heb je geen omkijken meer naar je administratie.

manmetvergrootglasInzicht en uitzicht

Onze aanpak is gericht op vergroten van het succes van jou en jouw bedrijf. Of Course zorgt voor een groter bewustzijn van het bouwen van een goed financieel fundament. We leren jou als ondernemer op een andere manier kijken naar jouw eigen onderneming. Administratie en cijfers niet te ervaren als noodzakelijk kwaad maar als een bruikbaar instrument om je onderneming beter te kunnen besturen. Dan is het natuurlijk fijner om naar de toekomst te kijken waar je nog wel zelf iets aan kan doen dan naar het verleden kijken waar je niets meer aan kan veranderen.

Rapportage

Of Course maakt gebruik van speciale software die de maandelijkse administratie vertaald in overzichtelijke management rapportages. Als ondernemer zie je in begrijpelijke taal hoe je er financieel voor staat nu en in de nabije toekomst. Dit is belangrijk omdat je daardoor beter in staat wordt gesteld om actie te ondernemen, in welke richting dan ook. Dit geeft inzicht en uitzicht. Het geeft de rust in je onderneming wat zijn (positieve) weerslag zal hebben op jouw privésituatie. In het kader van het ontwikkelen van ondernemerschap willen wij onze kennis geven en delen zodat wij op den duur minder nodig zullen zijn. Wij zijn constant alert op jouw besluiten en/of initiatieven.

Share
Google