Ofcourse - De ondernemende accountant

 

topheadertekst

header-financiele-planning

 

 

 

 

 

 

Financiële planning

Weet jij hoe jij er financieel voor staat, zowel zakelijk als privé? We noemden het al eerder, ook hier zullen wij helpen om je ondernemerschap te ontwikkelen. 

Overzicht creëren in financiën is het fundament van je onderneming. Wanneer je een financiële planning hebt haal je meer uit je onderneming. Wanneer jij je levenspatroon wilt continueren, wat moet je dan verdienen? Wat gebeurt er wanneer je arbeidsongeschikt raakt of overlijdt? Wat heb je inmiddels als pensioen opgebouwd? Wat zijn je inkomsten en uitgaven en belangrijker nog: hoe staat dit in verhouding met jouw privésituatie?

Wij willen samen met jou helder krijgen wat je risico's zijn en integreren jouw financiële plaatje in jouw persoonlijke 'ondernemingsverhaal'.

 

Of Course, deskundig in financiële planning

iStock 000012664840Small

Wij hebben ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van financiële planningen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Federatie Financieel Planners (FFP) waardoor wij ons hier ook onderscheiden door kwaliteit en deskundigheid. Dit, in combinatie met ruim vijftien jaar ervaring maakt dat wij je hele financiële plaatje in beeld krijgen. Van administaties, belastingadvies tot financiële planning: wij willen je bijstaan, onze jarenlange ervaring met je delen zodat je je ontwikkelt tot een goede ondernemer met een gezond bedrijf.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Share
Google